Team Operations

De Operationeel medewerker op- en afbouw is een manusje van alles; hij of zij houdt zich bezig met het aanleveren van voorraad en materialen, ondersteunt bij de op- en afbouw en springt tijdens het evenement bij waar dat nodig is. In deze functie ondersteun je de organisatie bij alledaagse werkzaamheden en logistieke zaken.

Het Team Operations is voor, tijdens en na het evenement verantwoordelijk voor alles buiten het stadion. Onder andere de opbouw, afbouw en aankleding van (tijdelijke) voorzieningen op de venue; het aanbrengen en beheren van de bewegwijzering en het ontvangen en opslaan van goederen.

Heb jij een logistieke en/of technische achtergrond en heb je een goede fysieke conditie? Ben je een teamplayer die flexibel en organisatorisch sterk is en heb je een hands-on mentaliteit? Word dan vrijwilliger in Team Operationeel!

Houd er wel rekening mee dat ook voor deze functie enkele aanvullende criteria gelden:

  • Minimaal 18 jaar
  • Minimaal 5 dagen beschikbaar
  • Fysiek fit (het kan zijn dat je veel moet staan en lange dagen maakt)

 

Meer functies voor vrijwilligers

Entertainer

Het team Entertainment is een veelzijdig team, waarbij de nadruk ligt op het vermaken en enthousiasmeren van de bezoekers. Vind je het leuk om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen? Draag je graag je steentje bij aan de beleving van het toernooi? Ben je een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit? Dan past deze functie perfect bij jou!

Lees meer

Activiteitenbegeleider (Kids City)

Tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Want ook de jonge hockeyfans willen we een geweldige hockeydag bezorgen. Als activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en begeleiden van de sportieve activiteiten gericht op de jonge bezoeker (kinderen tot 16 jaar). Je maakt de jongeren enthousiast, informeert deelnemers over de activiteiten en zorgt ervoor dat alles sportief en respectvol verloopt.

Lees meer

Aanmelden voor: Team Operations