Vrijwilligers

Zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het onmogelijk om een groot sportevenement als de Rabo EuroHockey Championships 2017 te organiseren. Wil jij ons helpen? Er zijn verschillende functies waarvoor je je kunt aanmelden. Na je aanmelding hoor je van ons hoe de procedure verder in zijn werk gaat. Zit er voor jou een mooie functie tussen?

Entertainer

Het team Entertainment is een veelzijdig team, waarbij de nadruk ligt op het vermaken en enthousiasmeren van de bezoekers. Vind je het leuk om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen? Draag je graag je steentje bij aan de beleving van het toernooi? Ben je een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit? Dan past deze functie perfect bij jou!

Lees meer

Team Operations

De Operationeel medewerker op- en afbouw is een manusje van alles; hij of zij houdt zich bezig met het aanleveren van voorraad en materialen, ondersteunt bij de op- en afbouw en springt tijdens het evenement bij waar dat nodig is. In deze functie ondersteun je de organisatie bij alledaagse werkzaamheden en logistieke zaken.

Lees meer

Activiteitenbegeleider (Kids City)

Tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Want ook de jonge hockeyfans willen we een geweldige hockeydag bezorgen. Als activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en begeleiden van de sportieve activiteiten gericht op de jonge bezoeker (kinderen tot 16 jaar). Je maakt de jongeren enthousiast, informeert deelnemers over de activiteiten en zorgt ervoor dat alles sportief en respectvol verloopt.

Lees meer