Business en Hospitality mogelijkheden tijdens het EK

Tien dagen tophockey in een fantastische ambiance, waarin de beleving van hockey groots in de belangstelling staat. Een unieke gelegenheid voor het bedrijfsleven om hierbij aanwezig te zijn en gasten te ontvangen. Bijvoorbeeld in een gezamenlijke ‘Hockey Lounge’, in een eigen, exclusieve ‘Business Unit’ of in een zogenaamde ontvangstruimte. In het Wagener Stadion zijn op de hoofdtribune dagelijks Business Seats gereserveerd voor zakelijke gasten. Comfortabel en bovendien dicht op het veld voor een optimale beleving van de wedstrijden. Het EK biedt volop mogelijkheden om samen met uw gasten dit fantastische evenement te beleven.

HOCKEY LOUNGE
Een groot gedeelte van het clubhuis van Hockeyvereniging Amsterdam zal worden ingericht voor het ontvangen van relaties. Voor en na de (Nederland) wedstrijden komen de gasten in de zogenaamde Hockey Lounge bijeen en genieten van ‘all inclusive’ kwaliteitscatering verzorgd door Oseven. De ontvangst start twee uur voor aanvang van de Nederland wedstrijd en eindigt anderhalf uur na afloop van deze wedstrijd. Het Hockey Lounge arrangement bestaat uit een toegangskaart op de vernieuwde hoofdtribune, een parkeerkaart op de VIP Parking en toegang tot de Hockey Lounge met food and beverage. De kosten verschillen van € 150 – € 200 per persoon per dag.

EXCLUSIVE BUSINESS UNIT
De Business Unit op het Hockey Park kan op maat worden gemaakt en biedt gedurende het gehele toernooi ruimte voor een groep van minimaal 12 tot maximaal 80 personen. Elke Unit heeft een eigen terras, aansluiting voor water en stroom, maar wordt verder ‘casco’ opgeleverd zodat u zelf sfeer aan de ruimte kunt geven. De Units huurt u voor de gehele toernooi periode. Aan de hand van de momenten waarop u uw gasten wilt ontvangen worden er food and beverage arrangementen verzorgd tussen de € 80 en € 115 per persoon per dag. Het is ook mogelijk om met cateraar Oseven afspraken op maat te maken.

Kostenindicatie:
• 25 personen gedurende de gehele toernooi periode (10 dagen): € 35.000
• unit met vaste bar, terras en elektra- en wateraansluiting
• inclusief 25 toegangskaarten per dag op de vernieuwde hoofdtribune
• inclusief 10 parkeerkaarten per dag op de VIP Parking
• exclusief BTW, catering en extra inrichting

BUSINESS UNIT
Op het Hockey Park zal ook een ontvangstruimte worden gecreëerd waar dagelijks verschillende groepen kunnen worden ontvangen. De ruimte geeft toegang voor groepen van 50 tot maximaal 200 personen. Arrangementen worden op maat gemaakt. Uw cateringarrangement stelt u zelf samen met Oseven.

Kostenindicatie:
· 100 personen, 1 dag: € 10.000
· exclusief 100 toegangskaarten
· exclusief BTW, catering en parkeerkaarten

CONTACT
Voor meer informatie en vragen neem contact op via hospitality@knhb.nl.