EHF/KNHB Youth Leadership Festival

Vlak voor en tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam organiseren de EHF (Europese Hockey Federatie) en de KNHB het Youth Leadership Festival. Dit evenement richt zich op actieve verenigingsjongeren tussen de 16 en 26 jaar die zich bezighouden met bijvoorbeeld coaching, arbitrage, evenementen-management, clubmanagement en communicatie.

Deelnemers worden door hun eigen nationale hockeybond voorgedragen omdat zij zich op een van de genoemde deelgebieden binnen de hockeysport onderscheiden hebben. Dit alles met als thema: Let’s give youth a voice!

Interculturele, kader- en managementworkshops maken onderdeel uit van het programma. Gedurende het evenement presenteren de deelnemers hun eigen ‘hockey development project/programme’. De ontwikkelaar van het beste concept wint daarvoor de titel: ‘European Youth Hockey Leader 2017’.

Het Youth Leadership Festival vindt plaats van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 augustus op H.C. Athena in Amsterdam. De deelnemers kunnen vervolgens tijdens het ParaHockey Championship op hockeyclub Pinoké en in het Wagener Stadion praktijkervaring opdoen.

Aanmelden of meer informatie? Stuur snel een e-mail.

Meer evenementen

woensdag 23 augustus - woensdag 23 augustus
15:30
Amsterdamse Bos
zaterdag 19 augustus - zaterdag 19 augustus
10:00
RAI Amsterdam Convention Centre
zaterdag 26 augustus
10:00
S.B.H.C. Xenios - Ringvaartdijk 21, 1066 DE Amsterdam